Rumah > tentang kami

Kilang produk getah Qianlang Haining khusus dalam pembuatan produk getah selama lebih 20 tahun. Kami terletak di wilayah Haining, Zhejiang, Shanghai terletak berhampiran. Kita mendukung kejujuran, pelanggan pertama terlebih dahulu untuk tujuan tersebut.


Produk-produk

Kita boleh supplya pelbagai produk getah untuk memenuhi customerrequirements, standard partssuch sebagai O-cincin, quad-cincin, V-cincin dan getah ballsare inall industri yang digunakan secara meluas. Kecuali bahagian yang standard, kami boleh membekalkan produk buatan adat yang kini merupakan peratusan besar daripada perniagaan kami. Kami boleh mereka bentuk dan menghasilkan produk-produk khas seperti lukisan atau sampel dengan pelbagai pilihan bahan dan pemprosesan teknologi, dan bahagian-bahagian getah disesuaikan seperti grommets, Mesin basuh, gasket, pad katil, bushings, palam, bentukan, extrusionsand sebagainya. Semasa thepast 20 tahun, kami telah mendapat banyak pengalaman penyelesaian tersuai.

Keperluan khas selalunya memerlukan penyelesaian individu, mendapat manfaat daripada kelebihan berikut:

●Reduced pembangunan masa

Mengurangkan kos

Pemilihan bahan-bahan yang betul

Prototaip dan sampel yang dikeluarkan oleh kami

Pengeluaran yang kompeten

Produk berkualiti tinggi


Bahan-bahan

OurMaterialsinclude Vtion NBR, silikon, EPDM, NR, PU, CR, HNBR, SBR, IIR, Fluorosilicone, Aflas, FFKM, dan lain-lain. Dan bahan-bahan khas yang lain, seperti NR andamp; Campuran SBR, NBR andamp; Campuran PVC, juga boleh digunakan mengikut keperluan anda.


Budaya

Kilang kami selaras dengan keikhlasan adalah idea pengurusan.

Dipercayai kualiti, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang luar biasa adalah tujuan kami.

Kami berharap untuk menjadi rakan kerjasama yang paling boleh dipercayai.

Kami percaya menang-menang adalah kemenangan sebenar!


Sekarang kita telah membina hubungan yang baik dengan ramai pelanggan seluruh dunia, pesanan mereka berterusan adalah satu galakan yang besar kepada kami. Kami akan membesar dengan pelanggan kami dan sentiasa menyediakan produk yang berkualiti.Produk-produk