Rumah > Berita > Kandungan
Pemimpin industri getah asli meterai
Jan 21, 2017


Getah asli meterai mempunyai rintangan lelasan baik, kekuatan tegangan pecah, keanjalan dan elongation. Tetapi ia mudah untuk penuaan di udara, haba kelikatan berubah-ubah, mudah pengembangan dalam minyak atau petrol dan dibubarkan, tetapi tidak tahan kepada alkali asid. Sesuai digunakan di jambatan kecemaran sendi, paip pengudaraan dan cecair lain dengan hydroxyl ion-ion dalam. Kegunaan umum Julat suhu -20 ~ 100 darjah C. Bahan yang sebahagian besarnya terdiri daripada PVC resin dan bahan-bahan bantuan yang lain.


Ciri-ciri penting:

(1) boleh menghasilkan jalur keras pengedap.

(2) kos rendah: harga yang lebih rendah berbanding dengan bahan-bahan lain.

(3) baik penuaan rintangan: kali PVC keadaan-keadaan biasa hayat perkhidmatan tidak kurang daripada 15 tahun.

(4) tentangan minyak yang baik: PVC diubahsuai ditambah serbuk butyl untuk menembak diri sendiri, mempunyai rintangan minyak yang baik.

(5) kekerasan jalur pengedap lembut amat berbeza dengan suhu: berbanding dengan bahan-bahan lain, kekerasan jalur pengedap amat berbeza dengan suhu. Model utiliti adalah sesuai untuk penggunaan minyak hidraulik petroleum, minyak hidraulik glycol, ester dua pelincir minyak, petrol, air, gris silikon, silikon minyak, dan sebagainya... Kini, adalah yang paling banyak digunakan, kos terendah anjing laut getah. Tidak berkenaan kepada pelarut kutub, seperti keton, nitro hidrokarbon, ozon, MEK dan chloroform. Julat suhu kegunaan umum-40 ~ 120 darjah C. O ring cap syarikat minyak, mangkuk getah, diafragma, injap, bentukan, juga digunakan untuk membuat selimut dan bahagian-bahagian yang memakai.

1 sebelum memasang kaca untuk menyingkirkan bendasing ke dalam slot, seperti mortar, batu-bata, serpihan kayu, kaca perlu diletakkan dengan berhati-hati pada kedua-dua belah, untuk memastikan pelepasan seragam, dan menepati masa ditetapkan, untuk menghalang peralihan perlanggaran, menyeleweng dari pusat takuk itu.

2 getah meterai boleh tidak tarik terlalu ketat, panjang daripada panjang Dewan 2O-3Omm. Pemasangan perlu diatur di tempat, permukaan rata, dalam hubungan yang rapat dengan kaca, kaca yang mengelilingi takuk, tekanan yang seragam. Di sudut getah jalur perlu cenderung untuk membuka, dan pada masa rehat gam yang teguh terikat.


Produk-produk