Rumah > Berita > Kandungan
Getah Hoses Produk Getah Tubular
Aug 25, 2017

Getah Hoses Produk getah tubular

Hos digunakan untuk mengangkut bahan gas, cecair, lumpur seperti bahan getah tubular. Dari lapisan dalaman, lapisan luar dan komposisi sandwic, bahan sandwich boleh kapas, dawai tirai, kawat dan lain-lain.

Hos getah diperbuat daripada getah chloroprene, getah nitril; hos tahan tahan asid dan alkali, hos tahan suhu tinggi menggunakan getah ethylene propylene, getah fluorin atau getah silikon dan sebagainya. Ia diperbuat daripada getah asli, getah butadiena butadiena atau getah butadiena. Lapisan dalaman hos secara langsung tertakluk kepada haus dan hakisan medium menyampaikan dan menghalangnya daripada kebocoran. Lapisan luar melindungi pemain dari kerosakan luaran dan hakisan luaran. Interlayer adalah lapisan tekanan hos dan merupakan pautan yang sangat penting. Sebahagian daripada tekanan dan berat badan. Tekanan kerja hos bergantung kepada bahan dan struktur interlayer. Oleh itu, kualiti hos itu sangat berbeza dari segi interlayer.

Pengeluaran hos proses asas untuk pemprosesan getah, kord (garis tirai) dan pemprosesan kanvas, pengacuan hos, pengawetan dan sebagainya. Struktur yang berbeza dan hos berlamina yang berlainan, kaedah pemprosesan sandwic dan peralatan membentuk hos berbeza-beza.

Tiub gam penuh kerana tidak ada sandwic, hanya gunakan tekan keluar hos itu; hos kain perlu menggunakan pita yang dibungkus dalam lapisan dalam mesin pencetak; hos kawat sandwic dalam bentuk lingkaran pertama selepas lingkaran logam Rantai dan penggulungan hos perlu menggunakan mesin tenunan fabrik khas atau mesin penggulungan; merajut hos perlu menggunakan mesin merajut dan sebagainya.

Kepentingan aplikasi hos, dengan perkembangan pesat masyarakat, pembangunan pengangkutan juga menandakan tahap pembangunan sebuah bandar, sekecil dokumen edaran, memukul tahap ton objek, boleh mengangkut, tetapi juga sangat cepat, Seperti Taobao mengekspresikan cepat pada waktu pagi untuk mencapai single berikutnya, berkhidmat pada waktu tengah hari.

Sama seperti pengangkutan industri hos ini terdapat banyak larangan, bukan hos panjang, iaitu, diameter hos terlalu besar, atau laluan logistik tidak begitu halus, perlu transit, sehingga ada kekuatan untuk perusahaan logistik juga sangat penting, Ini bukan tempoh masa daripada sesuatu fail.

Terdapat pelanggan di Inner Mongolia memerlukan hos diameter besar, berunding dengan beberapa kilang hos, kerana cukai itu bukan 包邮 kerana tawaran hos diameter yang besar adalah hati yang lebih tinggi, dan akhirnya pelanggan memutuskan untuk bekerjasama dengan Inner Mongolia.


Haining Qianlang Rubber Products Factory

ADD: 1st Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 China.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-mel: sales@qlrubber.com


Produk-produk