Rumah > Berita > Kandungan
Prinsip operasi UV gam
Dec 05, 2016

Gam plastik gam dan UV gam, ia mesti melalui sinaran ultraviolet untuk premis gam ini untuk mengubati, atau gam gambar-gambar yang berkaitan dengan pendedahan kepada UV light dan single, dalam teori ada tiada pendedahan cahaya ultraviolet hampir tidak pernah gam Pengawetan.

Cahaya siang semulajadi UV dan sumber cahaya tiruan dalam dua cara. Kuat masa lebih cepat mengubati pengawetan UV julat 10-60 saat. Cahaya siang semulajadi, cuaca cerah, sinar ultraviolet dari matahari akan lebih cepat lebih kuat. Walau bagaimanapun, apabila terdapat tiada cahaya matahari yang kuat hanya boleh menggunakan sumber cahaya UV tiruan. Banyak jenis tiruan UV light sumber, kuasa perbezaan yang sangat besar, boleh sekecil beberapa Watts kuasa kecil, boleh mencecah puluhan ribu Watts kuasa.

Gam dihasilkan oleh pengeluar yang berbeza atau berlainan jenis sembuh pada kelajuan yang berbeza. Untuk gam mesti cahaya-sembuh, untuk Ikatan pelekat getah yang telus tanpa bayang-bayang boleh hanya dua objek atau seseorang mesti telus, supaya terdedah kepada cahaya ultraviolet boleh Gam itu.

Produk-produk