Teflon FEP dimuatkan ke O-cincin

Dimuatkan ke O-cincin mempunyai rintangan kimia yang baik, hampir menentang semua kimia bertelagah, dan pelbagai perkhidmatan suhu, rintangan yang baik kepada mampatan dan geseran, cemerlang berterusan meterai dan panjang hayat perkhidmatan. Dimuatkan ke O-cincin kebanyakannya digunakan untuk pam dan injap, tindak balas...

Description/kawalan

Dimuatkan ke O-cincin mempunyai rintangan kimia yang baik, hampir menentang semua kimia bertelagah, dan pelbagai perkhidmatan suhu, rintangan yang baik kepada mampatan dan geseran, cemerlang berterusan meterai dan panjang hayat perkhidmatan.

Dimuatkan ke O-cincin kebanyakannya digunakan untuk pam dan injap, reaksi kapal, penapis, vesel tekanan, penukar haba, dandang, bebibir talian paip, kompresor gas, dll.

Kini bahan-bahan luar FEP (rintangan haba kepada 180℃) dan PFA (rintangan haba untuk 220℃), di dalam bahan-bahan silikon dan Viton.

Sebagai salah satu daripada pembekal di China dan pengeluar produk getah terkemuka, Qianlang sekarang membawa anda berkualiti dan tahan lama teflon fep dimuatkan ke o-cincin dibuat di China. Menyediakan anda dengan perkhidmatan tersuai, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli atau borong produk getah dan semak sebut harga dengan kami.

Hot Tags: Teflon FEP dimuatkan ke O-cincin, China pembekal, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, beli, dibuat di China

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk