Viton Quad-cincin meterai

Viton Quad-cincin meterai

Viton Quad-cincin meterai daripada Viton Quad-cincin saiz adalah sama dengan AS568 O-ring, dan ia boleh menggantikan O-ring baik. Viton Quad-cincin digunakan secara meluas untuk jentera, industri petrokimia, instrumen dan meter, sanitary ware, peralatan perubatan, Kereta, pam, injap dan sebagainya. Viton Quad-cincin...

Description/kawalan

Viton Quad-cincin meterai

Saiz dari Viton Quad-cincin adalah sama dengan AS568 O-ring, dan ia boleh menggantikan O-ring baik.

Viton Quad-cincin digunakan secara meluas untuk jentera, industri petrokimia, instrumen dan meter, sanitary ware, peralatan perubatan, Kereta, pam, injap dan sebagainya.

Viton Quad-cincin mempunyai rintangan yang baik kepada haba, minyak dan bahan kimia, dan juga rintangan lelasan baik dan rintangan tekanan.

Sebagai salah satu pengeluar produk getah terkemuka dan pembekal-pembekal di China, Qianlang sekarang membawa anda berkualiti dan tahan lama viton quad-cincin meterai yang dibuat di China. Menyediakan anda dengan perkhidmatan tersuai, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli atau borong produk getah dan semak sebut harga dengan kami.

Hot Tags: viton quad-cincin meterai, pembekal China, kilang pengeluar, borong, disesuaikan, sebut harga, membeli, dibuat di China

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk