Mesin basuh silikon jelas FDA

Mesin basuh silikon jelas FDA

Mesin basuh FDA jelas silikon mesin basuh silikon mempunyai ketegangan dan fleksibiliti, insulativity, tekanan rintangan yang baik, tinggi dan rendah kestabilan suhu rintangan dan kimia. Dan mesin basuh silikon yang mesra alam sekitar dan nontoxic. Mesin basuh silikon biasanya digunakan sebagai memperkukuh dan fastener untuk...

Description/kawalan

Mesin basuh silikon jelas FDA

Bahan

Silicone(VMQ)

Kekerasan

Secara umumnya 40 ~ pantai 80 A

Warna

Secara umumnya semulajadi warna hitam, warna apa-apa

Saiz

Nonstandard(customized)

Julat suhu

-60 ~ 225℃

Fleksibiliti silikon washershave goodtensionand, insulativity, rintangan tekanan, suhu tinggi dan rendah resistanceand kestabilan kimia. Dan mesin basuh silikon nontoxic friendlyand alam sekitar.

Silikon washersare biasanya digunakan sebagai bolsterand fastenerfor anti-skidand anti getaran di electronicsand furnitureindustry.

Sebagai salah satu pengeluar produk getah terkemuka dan pembekal-pembekal di China, Qianlang sekarang membawa anda berkualiti dan tahan lama sesendal silikon jelas fda yang dibuat di China. Menyediakan anda dengan perkhidmatan tersuai, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli atau borong produk getah dan semak sebut harga dengan kami.

Hot Tags: Mesin basuh silikon jelas FDA, pembekal China, kilang pengeluar, borong, disesuaikan, sebut harga, membeli, dibuat di China

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk